Din Partner för Elmotorer i Skellefteå: Försäljning, Service och Reparation

Elmotorer finns idag överallt i samhället och är en viktig del av vår vardag. Till allt ifrån små ventilationsfläktar i din villa eller på kontoret till stora kvarnmotorer på flera 1000kW. Elmotorer står för 65% av energianvändningen i industrin och för 40% i samhället övrigt. 

KÖP DIN ELMOTOR HOS OSS

Vid inköp av elmotorer finns vi här för dig. EMC arbetar med de marknadsledande märkena i Sverige. Vi är återförsäljare för elmotorer är ABBWEG och VEM. Kan inte någon av dem leverera det du söker kan vi säkert hitta det hos en annan tillverkare.

Försäljning, Service och Reparation

Vi är din pålitliga partner när det gäller allt inom elmotorer. Behöver du en ny kraftfull elmotor som kan driva ditt nästa stora projekt? Eller söker du professionell service för att säkerställa att dina motorer fungerar optimalt? Kanske står du inför en oväntad avbrott och behöver snabb och effektiv reparation? Oavsett dina behov är vi här för dig!

Vårt företag är glada över kunna erbjuda en omfattande portfölj av elmotorer för försäljning, expertunderhåll och reparationstjänster i Skellefteå och dess omgivningar. Vi kombinerar kvalitetsprodukter med vår djupgående tekniska expertis för att säkerställa att dina motorer alltid presterar på topp.

Hittar du inte den produkt du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning!