Kullager, rullager och glidlager

Vi är auktoriserade återförsäljare i Skellefteå för SKF som är världsledande inom design och produktion av kullager, glidlager och rullager. SKF’s produkter är erkända för sin överlägsna kvalitet och långa hållbarhet.

Auktoriserad återförsäljare för SKF

I vår roll som auktoriserad återförsäljare för SKF har vi möjlighet att tillhandahålla ett omfattande utbud av rullager och speciallager i flera olika modeller, samt ett brett spektrum av lagerblock och lagerbockar. Vi tillhandahåller en rad servicelösningar, däribland lagerinstallation som utförs av våra tekniska experter och, för mer komplexa lager, med assistans från våra samarbetspartners och leverantörer. För att underlätta optimala driftsvillkor erbjuder vi också ett brett utbud av underhållsprodukter och verktyg för daglig användning och underhåll, inklusive mekaniska installationsverktyg, induktionsvärmare, hydrauliska verktyg, smörjmedel, smörjsystem och lagerfett.

Produktsortiment

Vårt sortiment inkluderar alla sorters kullager, rullager, speciallager, stödrullar, precisionslager av hög och överlägsen kvalitet, ledlager, glidlager, gaffelhuvuden, lagerenheter och lagerbockar, kompletterade med tillbehör.

www.skf.com/se